JESMONITE WORKSHOP & KREATIVT VÆRKSTED

KREATIVT VÆRKSTED I VORES STUDIO & BUTIK

Kunne det ikke være sjovt at have en lysestage stående du selv har lavet? Eller hvad med en bakke til dine smykker? I vores butik og studio i Kastrup tilbyder vi på udvalgte dage, at du kan komme forbi og lave dit eget produkt. Det er en forsimplet udgave af workshoppen, men du vil stadig komme igennem processen at støbe og selvfølgelig også vælge dine egne farver. 

Du kan vælge imellem nedenstående designs. Der er fri leg i farver, glimmer, guld og sølv.

OBS Værkstedet inkluderer ikke afstøbning med terrazzo, da det har en lang proces og kræver mere tid. Du kan altid forespørge på en fuld workshop på kontakt@bychrillesen.dk

Priserne er alt inkl. herunder, materialer, og afslibning og efterbehandling af produkterne, som vi gør for dig, produktet vil da være klar til afhentning dagen efter. Du er også velkommen til at gå en tur og komme tilbage og selv færdiggøre produktet.

BOOK DIN TID NU, VIA NEDENSTÅENDE FORMULAR.

    Workshop

    Kunne du tænke dig at prøve en anderledes workshop? Vi tilbyder en sjov og kreativ workshop til virksomheder og private der synes det kunne være sjovt selv at have hænderne i jesmonite.

    Du vil på workshoppen lave dit helt eget unikke bæredygtige jesmonite produkt, som du selvfølgelig får lov til at beholde. Det kræver ikke nogen erfaring i hverken Jesmonite eller støbning for at kunne deltage. Vi vil arbejde med at lave vores egen terrazzo flager, farveblandinger, støbning og til sidst slibe arbejdet. En workshop tager typisk 3 timer.

    Workshoppen foregår hjemme hos dig selv, eller i virksomheden. Det kan være til babyshower, polterabend, julefrokost, fødselsdag eller bare som en anledning til at være sammen om noget kreativt. Vi skal nok sørge for at medbringe alle materialer der skal bruges.

    Lyder det sjovt? så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på kontakt@bychrillesen.dk eller på telefon 9395 9202.