Inspiration & gave idéer

Mangler du idéer til hvordan vores produkter kan bruges? Så har vi samlet en masse inspiration her. Det er kun fantasien der sætter grænser, og der er ikke nogen rigtig måde at bruge vores produkter på. Hvis du mangler endnu mere inspiration efter at have kigget her, så hop over på vores instagram, hvor du i highlights kan se endnu flere gode idéer fra alle vores skønne kunder.

  • Hold styr på makeup og hår dimser med vores ovale bakker. Bakken her er med fine guldflager, der giver et virkelig ekslusivt udseende.

  • Vores fine små bordskånere til glas, kan også sagtens benyttes som en sød lille detalje på natbordet. Her kan du trygt ligge dine fingeringe eller øreringe.

  • Hvad med at bruge de små ovale bakker til dine briller? Så bliver de opbevaret med stil og ynde når du ikke bruger dem. Se alle de flotte ovale bakkerHER

Potteskjulere

En smuk potteskjuler med grå marmor og en matchende lysestage. Potteskjuleren her er med dræn hul i bunden så du trygt kan vande din planter, så du ikke skal bekymrer dig om du overvander. Derudover giver underskålen bare et sindssygt flot finish, der bare fremhæver den smukke potteskjuler endnu mere.

Find din favorit skjuler her
  • Vores små potteskjulere kan bruges på badeværelset, f.eks. til at holde styr på vatrondeller og vatpinde.

  • Vores søde stjerner kan bruges til andet end pynt på børneværelset. Brug dem som pynt på natbordet.

  • De store ovale bakker skal nok hjælpe dig med at holde orden i sagerne. Se udvalget HER

Mange forskellige bakker

En oval dekorationsbakke med smukke pastel farver. Sæt den på natbordet, så har du altid et godt sted at ligge din læbepomade, smykker eller hårnåle.

Find din favorit bakke her