Inspiration & gave idéer

Mangler du idéer til hvordan vores produkter kan bruges? Så har vi samlet en masse inspiration her. Det er kun fantasien der sætter grænser, og der er ikke nogen rigtig måde at bruge vores produkter på. Hvis du mangler endnu mere inspiration efter at have kigget her, så hop over på vores instagram, hvor du i highlights kan se endnu flere gode idéer fra alle vores skønne kunder.

  • Brug de ovale bakker til smykker. En smuk måde at opbevare de smykker du bruger til daglig. Bakken kan nemt stå på natbordet, eller på kommoden.

  • Hvad med at din sæbedispenser får noget smukt at stå på? Du kan med fordel bruges vores ovale bakker på badeværelset.

  • De ovale bakker har mange anvendelsesmuligheder. De fås i flere farver og varianter, så du med garanti kan finde en der passer ind hos dig. Se alle de flotte ovale bakker HER

Potteskjulere

En smuk potteskjuler med vores swirl pastel. Farverne blå, lilla og lyserød klæder hinanden godt, og hvis du ønsker flere farver ind i hjemmet kan den her helt klart hjælpe dig med det. Den passer utrolig smukt ind på en flot træ reol eller bord

Find din favorit her
  • Vores små potteskjulere kan bruges på badeværelset, f.eks. til at holde styr på vatrondeller og vatpinde.

  • Vi har mange flotte vaser, og i vores butik har i altid et stort udvalg af vaser med flotte evighedsbuketter i. Kig forbi og find din favorit eller måske din næste værtindegave?

  • De store ovale bakker skal nok hjælpe dig med at holde orden i sagerne. Se udvalget HER

Interiør inspiration til dig

Smykkeopbevaring. Badeværelsestilbehør. Potteskjulere. Smukke sammensætninger. Spændende nuancer. Praktisk opbevaring. Orden og optimal interiør. Liv og varme. Vores designprodukter kan bruges på utallige faconer. En bakke fungerer som smykkeopbevaring i ét hjem, men samtidig står denne bakke på badeværelset i et andet hjem. Vi har samlet inspiration til dig, der gerne vil vide, hvordan du indretter boligen med vores æstetiske produkter.

Vi fortæller dig hele tiden noget nyt. Hvordan du kan bruge en potteskjuler som krukke til opbevaring og hvordan du kan anvende vores farverige bakker til nye formål. Læs med og få idéer til din indretning.

Style dit hjem med vores boliginspiration

Hvor skal min bakke stå? Hvad skal jeg bruge skålen til? Uanset om du selv har købt bæredygtige produkter fra MADE ByChrillesen eller har fået dem i gave, kan du mangle inspiration.

Måske har du købt den dér smukke bakke i et af de farverige Swirl mønstre. Uden at vide hvad du skal bruge den til. Vores bakker kommer med utallige anvendelsesmuligheder. I hvert et rum kan bakken skabe nyt liv og få et helt særligt formål. På badeværelset kan den bruges til at stille sæbedispenser, håndcreme eller små krukker på. I soveværelset kan den stå på natbordet til at opbevare smykker på.

Det er ikke kun vores bakker, der anvendes til praktiske og dekorativ formål. Du kan skabe liv og smuk indretning i boligen med alle vores fine og bæredygtige designs.

Sådan bruger du vores produkter

Var der nogen, der sagde interiør inspiration? I har talt, og vi har lyttet. På denne side har vi samlet de allerbedste råd og gode idéer til at indrette med vores produkter.

Hele idéen med vores bæredygtige produkter er netop, at du skal kunne værne om miljøet. Samtidig med at du indretter dit hjem smukt. Hvorfor skulle du så ikke kunne udnytte dine fine interiørprodukter til flere formål? Det er der ingen god grund til. Vi inspirer dig derfor hele tiden til nye måder at bruge dine potteskjulere og vaser, bakker, krukker, skåle og lysestager.

Potteskjulere og vaser er nogle af vores populære designs. De farverige produkter lader dig stille grønne planter, farverige buketter og tørrede blomster frem på æstetisk vis. Du kan med vasen tilføje farver, der komplementerer blomsten eller som står i kontrast til den.

Har du købt en smuk potteskjuler, behøver du ikke have grønne fingre for at bruge den. Den kan på praktisk vis også anvendes til smuk og farverig opbevaring.

Vi er også på Instagram

MADE ByChrillesen designer et væld af æstetiske designs til hjemmet. Vi deler hele tiden ny inspiration, som du kan finde lige her på siden. Har du fået et af vores fine produkter som gave, er det oplagt at se med her og at få gode idéer.

Vil du have endnu mere inspiration til indretningen? Direkte på din mobil? Vi er også at finde på Instagram. Her kan du dykke ned i vores store inspirationsunivers. Du vil opdage mange flotte billeder og få gode råd til at anvende vores produkter i hverdagen. Hop derover lige nu, og tryk 'følg'. Så er du sikker på at modtage al vores trendy inspiration.