Vil du gerne vide mere om os?

Sus ByChrillesen

Vores historie

Vores eventyr startede i januar 2021 på et hobby niveau. Her solgte vi interiør vi selv havde upcycled, mixet med salg af nogle af Danmarks førende Brands.

Vi elsker farver og er passionerede omkring indretning og design, og vi har massevis af kreative idéer, og det er derfor vi i sommeren 2021 startede vores eget brand MADE ByChrillesen, hvilket er 100 % håndlavet. Vi faldt tilfældigt over det fantastiske materiale som vi benytter til vores produkter, nemlig Jesmonite. Det startede en fantastisk rejse, hvor vi skulle lære materialet at kende, og bare et halvt år senere, i december 2021, var vi nogle af de største og bedste på det Danske marked indenfor håndlavet interiør i Jesmonite.

Vi fokuserer primært på salg til private forbrugere, men samarbejder også med nøje udvalgte webshops og butikker der sælger et udvalg af vores produkter.

Bliv forhandler
Kunne du tænke dig at udvide din forretning med unikke håndlavede produkter fra ByChrillesen's eget brand MADE ByChrillesen? Fortæl os lidt om dig og din forretning, og så vender vi tilbage til dig. Du kan kontakte os på kontakt@bychrillesen.dk, eller benyt kontakt formularen nedenunder.

ByChrillesen er ejet af Sus og Peter Chrillesen.

Det er Sus der driver ByChrillesen i dagligdagen sammen med vores produktionsassistent Simone.

Har du nogen spørgsmål? Så kontakt os gerne via formularen, eller på kontakt@bychrillesen.dk