KREATIVT VÆRKSTED I VORES STUDIO & BUTIK

Kunne det ikke være sjovt at have en lysestage stående du selv har lavet? Eller hvad med en bakke til dine smykker? I vores butik og studio i Kastrup tilbyder vi, at du kan komme forbi og lave dit eget produkt. Du støber dit nye produkt i Jesmonite, og kan give det helt præcist det udtryk du ønsker.
Vi er der selvfølgelig til at hjælpe.

Du kan vælge imellem flere forskellige produkter, se priserne nedenunder. 
Der er fri leg i farver, glimmer, guld og sølv.

Priserne er alt inkl. herunder, materialer, og afslibning og efterbehandling af produkterne, som vi gør for dig, produktet vil da være klar til afhentning dagen efter. Du er også velkommen til at gå en tur og komme tilbage og selv færdiggøre produktet og tage det med hjem.

Kreativt værksted finder sted i vores butik og studio på Ugandavej 111, 2770 Kastrup.

BOOK DIN TID NU, VIA NEDENSTÅENDE FORMULAR, MINIMUM 2 PERSONER. 

SOMMERFERIE LUKKET I IGE 29, 30 og 31

 • Muslingeskal - Grå marmor (7288731238594)

  Lav din egen muslingeskal

  199,-

 • Lav bordskåner til glas (2 stk)

  199,-

 • Lysestage - Grå marmor (6918134956226)

  Lav din egen lysestage

  199,-

 • Lav din egen bakke

  299,-

 • Lav din egen vase inkl. buket

  339,-

 • Lav din egen runde bakke (Ø30)

  549,-

  Fuld Workshop

  Kunne du tænke dig at prøve en anderledes workshop? Vi tilbyder en sjov og kreativ workshop til virksomheder og private der synes det kunne være sjovt selv at have hænderne i jesmonite.

  Du vil på workshoppen lave dit helt eget unikke bæredygtige jesmonite produkt, som du selvfølgelig får lov til at beholde. Det kræver ikke nogen erfaring i hverken Jesmonite eller støbning for at kunne deltage. Vi vil arbejde med at lave vores egen terrazzo flager, farveblandinger, støbning og til sidst slibe arbejdet. En workshop tager typisk 3 timer.

  Workshoppen foregår hjemme hos dig selv, eller i virksomheden. Det kan være til babyshower, polterabend, julefrokost, fødselsdag eller bare som en anledning til at være sammen om noget kreativt. Vi skal nok sørge for at medbringe alle materialer der skal bruges.

  Lyder det sjovt? så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på kontakt@bychrillesen.dk eller på telefon 9395 9202.