FAQ

Hvad er produkterne lavet af?

Alle produkter fra MADE ByChrillesen er lavet i hånden, støbt i forme og herefter håndslebet. Derfor kan der komme afvigelser i farve og mønster, samt mindre luftbobler og andre uperfektheder. Det er det der gør vores produkter helt unikke.

De er lavet af Jesmonite som er et to-komponent støbemateriale som består af en vandbaseret akrylpolymer væske samt et mineralbaseret pulver. Det kompakt, stærkt og slagfast. Jesmonite er vandbaseret og opløsningsmiddelfrit, hvilket betyder at det er særdeles miljøvenligt og bæredygtigt.

Indeholder jeres produkter animalske ingredienser?

Nej. Alle vores produkter vi selv har produceret indeholder ikke animalske ingredienser.

Er materialet ligesom keramik?

Nej det er lavet af Jesmonite som er et støbemateriale. Jesmonite er utrolig stærkt og slagfast, det er altså ikke skrøbeligt som glas og keramik.

Kan jeres produkter tåle at komme i opvaskemaskinen?

Nej produkter lavet af jesmonite bør ikke kommes i opvaskemaskine, da du kan risikerer at ødelægge oevrfladen.

Hvordan rengører og vedligeholder jeg produkterne?

Produkterne kan rengøres med en fugtig klud. Vores produkter er beskyttet mod vand og snavs, men vi anbefaler at man tørre større mængder væsker op, og sørger for de ikke står og sopper i vand. Undgå hårde rengøringsmidler, men benyt almindelige sæber såsom opvaskemiddel.

Kan produkterne tåle vand?

Vores produkter er beskyttet mod vand og snavs, men vi anbefaler at man tørre større mængder væsker op, og sørger for de ikke står og sopper i vand. Du kan godt benytte bakkerne som underlag til f.eks. sæbepumper eller lignende.

Hvorfor kan leveringstiden variere?

Det er svært altid at have alle ting på lager, både fordi vi kan risikere en overproduktion, men også fordi vi sjældent kan nå at bygge et lager op. Derfor kan det være at netop det produkt du bestiller skal laves specielt til dig. Vi håber på din forståelse. Tilgengæld får du et unikt produkt der er håndlavet her i Danmark.

Kan man få lavet produkter efter specielle ønsker?

JA. Vi elsker at lave specielle ordrer. Så har du et særligt ønske om en specifik farve kombination eller andet, så kontakt os gerne.

Har I en butik?

Vi har desværre ikke nogen butik. Vi har i lang tid arbejdet på at finde det rette sted, men det er endnu ikke lykkedes. Så snart det sker, vil vi annoncere det på instagram og facebook, så sørg for at følge med der.

 

  • Hold styr på makeup og hår dimser med vores ovale bakker. Bakken her er med fine guldflager, der giver et virkelig ekslusivt udseende.

  • Muslingeskaller og bordskånere kan også med fordel og ynde bruges til opbevaring af bland andet smykker. Du kan se alle vores bordskånere HER

  • Ved du ikke hvor du skal ligge dine brille? Vi har løsningen! Shop guldbakken lige HER

Potteskjuler

En smuk potteskjuler med grå marmor og en matchende lysestage. Potteskjuleren her er med dræn hul i bunden så du trygt kan vande din planter, så du ikke skal bekymrer dig om du overvander. Derudover giver underskålen bare et sindssygt flot finish, der bare fremhæver den smukke potteskjuler endnu mere.

Find din favorit skjuler her
  • Vores små potteskjulere kan bruges på badeværelset, f.eks. til at holde styr på vatrondeller og vatpinde.

  • Vores søde stjerner kan bruges til andet end pynt på børneværelset. Brug dem som pynt på natbordet.

  • De store ovale bakker skal nok hjælpe dig med at holde orden i sagerne. Se udvalget HER

En oval dekorationsbakke med smukke pastel farver. Sæt den på natbordet, så har du altid et godt sted at ligge din læbepomade, smykker eller hårnåle.

Find din favorit bakke her