FAQ

Hvad er produkterne lavet af?

De er lavet af Jesmonite som er et to-komponent støbemateriale som består af en vandbaseret akrylpolymer væske samt et mineralbaseret pulver (gips). Det kompakt, stærkt og slagfast. Jesmonite er vandbaseret og opløsningsmiddelfrit, hvilket betyder at det er særdeles miljøvenligt og bæredygtigt.

Alle produkter fra MADE ByChrillesen er lavet i hånden, støbt i forme og herefter håndslebet. Derfor kan der komme afvigelser i farve og mønster, samt mindre luftbobler og andre uperfektheder. Det er det der gør vores produkter helt unikke.

Indeholder jeres produkter animalske ingredienser?

Nej. Alle vores produkter vi selv har produceret indeholder ikke animalske ingredienser.

Er materialet ligesom keramik?

Nej det er lavet af Jesmonite som er et støbemateriale. Jesmonite er utrolig stærkt og slagfast, det er altså ikke skrøbeligt som glas og keramik. Det skal heller ikke i en ovn for at brændes. Det hærder i formene, hvilket betyder at det er produceret på en meget lav-energi venlig måde.

Kan jeres produkter tåle at komme i opvaskemaskinen?

Nej produkter lavet af jesmonite bør ikke kommes i opvaskemaskine, da du kan risikere at ødelægge overfladen.

Hvordan rengører og vedligeholder jeg produkterne?

Produkterne kan rengøres med en fugtig klud. Vores produkter er beskyttet mod vand og snavs, men vi anbefaler at man tørre større mængder væsker op, og sørger for de ikke står og sopper i vand. Undgå hårde rengøringsmidler, men benyt almindelige sæber såsom opvaskemiddel.

Stearinlys skal pustes ud så de ikke brænder helt ned og ødelægger lysestagen med sod, nøjagtigt som du ville gøre med andre lysestager. Rids ikke i lysestagen for at fjerne stearin, det bør kunne klares med lidt varmt vand.

Kan produkterne ridse i overflader?

Nej, produkterne er slebet og der er ikke nogen skarpe kanter. Endvidere kommer større produkter med gummidutter for ekstra stabilitet.

Kan produkterne tåle vand?

Vores produkter er beskyttet mod vand og snavs, men vi anbefaler at man tørre større mængder væsker op, og sørger for de ikke står og sopper i vand. Hvis man spilder kaffe eller anden farvende væske anbefaler vi at det tørres op. Du kan godt benytte bakkerne som underlag til f.eks. sæbepumper eller lignende. Du kan også sagtens vaske produkterne af i vand og sæbe.

Bakkerne med guld og sølv skal ikke bruges som underlag til våde ting.

Hvorfor kan leveringstiden variere?

Det er svært altid at have alle ting på lager, både fordi vi kan risikere en overproduktion, men også fordi vi sjældent kan nå at bygge et lager op. Derfor kan det være at netop det produkt du bestiller skal laves specielt til dig. Vi håber på din forståelse og tålmodighed. Tilgengæld får du et unikt produkt der er håndlavet her i Danmark. Vores leveringstid er mellem 2-7 hverdage.

Speciel bestillinger kan have længere leveringstid en normalt.

Kan man få lavet produkter efter specielle ønsker?

JA. Vi elsker at lave specielle ordrer. Så har du et særligt ønske om en specifik farve kombination eller andet, så kontakt os gerne.

Har I en butik?

Vi har butik og studio i Vestamager Centret. Adressen er Ugandavej 111, 2770 Kastrup